2 mar. 2012

Merkaba (III)

Partea a treia

Respiraţiile a 11-a, a 12-a, a 13-a: Inspiraţie şi expiraţie
Minte: Relaxaţi-vă, simţind doar curgerea pranei de la un pol la altul al tubului pranic, cele două întâlnindu-se la nivelul ombilicului, apoi explodând într-o sferă imensă.
Respiraţie: Respiraţi profund şi ritmic. La sfârşitul celei de a 13-a respiraţii, sfera s-a stabilizat şi puteţi trece la extrem de importanta respiraţie a 14-a. 


A 14-a respiraţie
Inimă:Iubire.
Minte: Pe inspiraţia celei de a 14-a respiraţii, chiar la începutul ei, mişcaţi punctul în care cele două raze de prana se întâlnesc, din zona ombilicului, în cea a sternului – care este chakra celei de a 4-a Dimensiuni. întreaga sferă imensă, împreună cu sfera iniţială, care este acum conţinută în sfera mare, se mişcă acum către noul punct de întâlnire. Deşi acest lucru este lesne de făcut, mişcarea este extrem de puternică. Respirând din acest nou punct, situat în interiorul tubului, ne vom schimba, într-un mod inevitabil, nivelul de conştiinţă, acesta trecând de la 3D, la 4D – de la conştiinţa pămâneană la conştiinţa cristică. Ne va lua ceva timp, dar cum spuneam, este ceva inevitabil.
Corp: Această mudră se va folosi pentru tot restul meditaţiei. Aşezaţi palma stângă peste palma dreaptă, pentru bărbaţi, şi palma dreaptă peste palma stângă, pentru femei. Este o mudră a relaxării.
Respiraţie: Respiraţie ritmică, profundă. Totuşi, dacă veţi continua să respiraţi din centrul cristic, fără a intra în propria MER-KA-BA, ceea ce se recomandă pentru faza în care nu aţi realizat încă legătura cu Sinele Superior, atunci treceţi la o respiraţie superficială. Cu alte cuvinte, respiraţi ritmic, dar confortabil, atenţia fiind concentrată mai mult asupra fluxului de energie care se mişcă în sus şi în jos, de-a lungul tubului, întâlnindu-se în zona sternului şi trecând apoi în sfera imensă. Simţiţi legătura cu toate formele vieţii, prin respiraţia lui Christos. Reamintiţi-vă de conexiunea intimă ce vă leagă de Dumnezeu.
*****
Partea a patra
Merkaba – vehicol al ascensiunii
În timpul ultimelor trei respiraţii, vi se cere să încercaţi această a PATRA PARTE, până veţi realiza contactul cu Sinele Superior, pînă ce Sinele Superior vă va acorda permisiunea de a merge mai departe. Această parte trebuie luată foarte în serios. Energiile care se vor crea în şi în jurul corpului şi spiritului au o putere redutabilă. Dacă nu sunteţi pregătit, ele vă vor putea face rău. Dacă Sinele Superior v-a dat permisiunea de a intra în propria Merkaba, nu vă temeţi. înseamnă că sunteţi pregătit.
A 15-a respiraţie: Inspiraţia
Inimă: Iubire.
Minte: Conştientizaţi tot tetraedrul stelat. Realizaţi că există trei tetraedre complete care sunt suprapuse, unele peste altele. Unul este corpul însuşi, este limitat ca loc şi, cu anumite excepţii, nu se mişcă. Este plasat în jurul corpului, potrivit cu faptul că este vorba de un bărbat sau de o femeie. Cel de al doilea tetraedru stelat este de natură masculină, este electric, este – literal vorbind – mintea omenească şi se roteşte într-un sens invers acelor de ceasornic, pornind dinspre corpul dvs., sau altfel spus, el se roteşte către stânga. Al treilea tetraedru stelat complet este de natură feminină, este magnetic, este practic corpul emoţional şi el se roteşte în sensul acelor de ceasornic, faţă de corpul dvs., sau spus altfel, se mişcă către dreapta. Pentru clarificare, nu spunem aici că trebuie să rotiţi tetraedrul masculin într-o parte, şi pe cel feminin, în partea opusă. Când spunem că rotim întregul tetraedru stelat, înseamnă toată construcţia. Pe inspiraţia celei de a 15-a respiraţii, cînd inspiraţi, vă veţi spune, cu glasul din interior, cuvintele codificate – Viteze egale. Aceasta va imprima minţii voastre faptul că doriţi ca cele două tetraedre stelate rotitoare să înceapă să se învârtească în direcţii opuse, cu viteze egale, pe expiraţie. Aceasta înseamnă că, pentru o întreagă rotaţie a tetraedrelor mentale, vom avea o rotaţie completă a celor emoţionale.
Corp: Menţineţi în continuare mudra mâinilor aşezate una peste cealaltă.
Respiraţie: Respiraţi din nou profund şi ritmic, yoghin, dar numai pe durata următoarelor trei respiraţii, revenind apoi la o respiraţie superficială.
A 15-a respiraţie: Expiraţia
Minte: Cele două seturi de tetraedre au început să se învârtească. într-o clipă, ele se vor mişca, la exterior, cu o viteză de exact 1/3 din viteza luminii. Probabil nu veţi putea vedea aceasta, din cauza vitezei deosebit de mari, dar o veţi putea simţi. Ceea ce aţi făcut este că tocmai aţi pornit motorul MER-KA-BA. Nu veţi pleca nicăieri, nici nu veţi trece prin vreo experienţă. Este exact ca şi cum aţi fi debraiat o maşină, dar transmisia este neutră.
Respiraţie: Rotunjiţi uşor buzele, exact cum aţi făcut ca la cea de a zecea respiraţie. Expulzaţi aerul în acelaşi mod şi, făcând aceasta, simţiţi cu cele două seturi de tetraedre au început să se învârtească. 


A 16-a respiraţie: Inspiraţia
Minte: Aceasta este cea mai uimitoare dintre respiraţii. Pe inspiraţie, în timp ce inspiraţi, spuneţi-vă, cu voce interioară, 34–21. Este codul spus minţii, pentru a face ca cele două seturi de tetraedre să se învârtească într-un raport de 34-21. Aceasta înseamnă că tetraedrele mentale se vor învârti spre stânga, făcând 34 de rotaţii, în timp ce acelea emoţionale vor merge, spre dreapta, de 21 de ori. Pe măsură ce viteza creşte, raportul va rămâne acelaşi.
Respiraţie: Respiraţi ritmic, yoghin.
A 16-a respiraţie: Expiraţia
Minte: Pe măsură ce veţi produce expiraţia, cele două seturi de tetraedre vor trece de la viteza lor de 1/3 din viteza luminii – la o viteză de 2/3 din viteza luminii. Când se vor apropia de viteza de 2/3 din viteza luminii, se produce un fenomen. în jurul corpului se formează un disc de aproape 17 m. în diametru, situat la la baza coloanei vertebrale. Iar sfera de energie care este centrată în jurul celor două seturi de tetraedre alcătuieşte o formă care se aseamănă cu o Farfurie Zburătoare, care se află în jurul corpului. Această matrice energetică este cunoscută sub numele de MER-KA-BA. Totuşi, ea nu este stabilă. Dacă vedeţi sau simţiţi, în acest moment, MER-KA-BA, în jurul vostru, veţi şti cât de instabilă este ea. Va avea ezitări.
Deci, cea de a 17-a respiraţie este o necesitate.
Respiraţie: Ca şi la respiraţia a 16-a, rotunjiţi uşor buzele, expulzând aerul cu putere. Exact în acest moment, vitezele cresc. Când simţiţi cum creşte viteza, aruncaţi afară tot aerul, cu forţă. Prin această acţiune, vom atinge cea mai înaltă viteză care va îngădui formarea MER-KA-BA. 


A 17-a respiraţie: Inspiraţia
Inimă: Reamintiţi-vă, iubirea necondiţionată pentru toate formele vieţii trebuie resimţită pe tot parcursul acestei meditaţii. Altfel nu veţi obţine nici un fel de rezultate.
Minte: Pe inspiraţie, spuneţi, cu voce interioară, codul 9/10 din viteza luminii. Acst cod va imprima minţii să crească viteza MER-KA-BA la 9/10 din viteza luminii, ceea ce va stabiliza câmpul energetic rotitor. Se va mai întâmpla ceva. Acest univers tridimensional, în care trăim, este acordat la o viteză de 9/10 din viteza luminii. Fiecare electron din corpul vostru se roteşte în jurul fiecărui atom din corpul vostru cu o viteză de 9/10 din viteza luminii. Acesta este şi motivul pentru care a fost alească această viteză.
Respiraţie: Respiraţi ritmic, yoghin.
A 17-a respiraţie: Expiraţia
Minte: Viteza creşte la 9/10 din viteza luminii, stabilizând MER-KA-BA.
Respiraţie: Exact ca la respiraţiile a 15-a şi a 16-a, rotunjiţi uşor buzele, expulzând aerul cu presiune. Când veţi simţi cum viteza sporeşte, aruncaţi în afară tot aerul din plămâni, cu forţă. Vă aflaţi acum în interiorul unei MER-KA-BA stabile, acordată cu 3D. Cu ajutorul Sinelui Superior, veţi înţelege ce însemnă aceasta.


A 18-a respiraţie
Aceasată respiraţie specială nu va fi învăţată acum. Trebuie ca voi să o primiţi de la Sinele vostru Superior. Este respiraţia, cu ajutorul căreia veţi ieşi, cu viteza luminii, intrând în 4D. Veţi dispărea din această lume, pentru a reapărea într-o alta care va deveni, pentru un timp, noul vostru cămin. Acesta nu este sfârşitul, ci doar începutul unei expansiuni din ce în ce mai accelerate a conştiinţei care vă va readuce Acasă, la Tatăl.

Niciun comentariu: